Vacature Praktijkassistent (100%), Onderzoeksgroep Geschiedenis van de Middeleeuwen Katholieke Universiteit Leuven

De onderzoeksgroep Geschiedenis van de Middeleeuwen van de Katholieke Universiteit Leuven is zoek naar een voltijds praktijkassistent, die inhoudelijke, didactische en organisatorische ondersteuning biedt van het onderwijs verzorgd door de onderzoeksgroep. De praktijkassistent zal ondersteuning bieden binnen de ‘historische ateliers’, voornamelijk oefeningen .

Kandidaten hebben een diploma Master in de Geschiedenis (te behalen ten laatste in september 2016) met een uitgesproken interesse en aantoonbare expertise op het gebied van de geschiedenis van de middeleeuwen en willen zelf bijdragen tot onderzoeksgerelateerd onderwijs. Een aanstelling is voor 1 jaar en kan maximum tot 5 jaar verlengd worden.

Meer informatie over deze vacature kan je vinden op deze deze website.