Vacature PhD Student “Back to the Future: toekomstverwachtingen in de Nederlanden, 1400-1600”, UA

Aan de Universiteit van Antwerpen, Departement Geschiedenis, is men op zoek naar een doctoraatsstudent voor het BOF project “Back to the Future: toekomstverwachtingen in de Nederlanden, 1400-1600”. Kandidaten hebben een diploma Master/Licentiaat in de Geschiedenis of in de Letterkunde met een sterke historische component en kunnen uitstekende studieresultaten voorleggen. Ook laatstejaarsstudenten kunnen zich kandidaat stellen. Passieve kennis (lezen) van een andere taal dan het Nederlands, Frans of het Engels (of het engagement om deze te verwerven op korte termijn) strekt tot aanbeveling.

Meer informatie over deze vacature kan je vinden op deze website.

More information about this job opportunity, see this website.