Call for Papers “Working in the Medieval City in Europe”, Najera (Spanje), 10-11 November 2016

Op 10 en 11 november 2016 vindt in Najera (Spanje) de 13e “International Meetings of the Middle Ages” plaats. Het thema van deze editie is “Working in the medieval city in Europe”. De organisatoren zijn op zoek naar papers die verschillende aspecten van dit brede thema behandelen, zoals bijvoorbeeld arbeidsregulatie, lonen en levensstandaard, arbeid en sociale identiteit, kinderarbeid… Jonge onderzoekers maken kans op een financiële tegemoetkoming om aan deze conferentie te kunnen deelnemen. Deadline voor het opsturen van abstracts en sollicitatie voor een beurs is 30 september 2016.

Meer informatie over de mogelijke onderwerpen, de vereisten van het abstract en de voorwaarden voor de financiële tegemoetkoming, vind je in dit document.