Vacature PhD student “De stad in shock? Voedselprijzen en voedseltoegang in Vlaamse steden in tijden van crisis (1280-1370)”, Universiteit van Antwerpen

Het Centrum voor Stadsgeschiedenis van de Universiteit van Antwerpen is op zoek naar een voltijds doctoraatsstudent voor het FWO onderzoeksproject “De stad in shock? Voedselprijzen en voedseltoegang in Vlaamse steden in tijden van crisis (1280-1370)/Shock cities? Food prices and access to food in Flemish cities in an age of crises (1280-1370)”. Kandidaten beschikken over een diploma Master in de Geschiedenis, behaalden uitstekende studieresultaten en hebben ervaring met middeleeuwse bronnen. Solliciteren kan tot en met 26 augustus 2016. 

Meer informatie over deze vacature en hoe te solliciteren, kan je vinden via deze website.

For more information and details on how to apply, see the online job description.