Vacatures PhD studenten, Centrum voor Stadsgeschiedenis, Universiteit van Antwerpen

Aan het Centrum voor Stadsgeschiedenis van de Universiteit van Antwerpen staan momenteel twee posities open voor doctoraatsstudenten. De projecten focussen op de vroegmoderne periode, maar ook studenten die tijdens hun studie een “meer middeleeuws profiel” opbouwden, worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen. Kandidaten behaalden een diploma Master in de Geschiedenis met uitstekende studieresultaten en hebben ervaring en/of een groot enthousiasme om te werken met historische datasets.

Meer informatie over het project “Energieconsumptie voor en tijdens de vroege industriële revolutie: België en Nederland in vergelijkend perspectief (1600-1850)” kan je hier vinden.

Meer informatie over het project “GIStorical Antwerp II.  The historical city as empirical lab for urban studies using high-resolution social maps” kan je op deze website vinden.