VWM-Doctorandidag, 4 juni 2015, Leuven

Over precies één maand organiseert de VWM haar jaarlijkse doctorandidag. Dit jaar ligt de klemtoon op het onderzoek naar de politieke en economische geschiedenis van de late middeleeuwen en de overgang naar de vroegmoderne periode. Vijf jonge onderzoekers – Andrea Bardyn, Ben Eersels, Janna Everaert, Tineke Van de Walle en Jim Van der Meulen – stellen die dag hun onderzoek voor en krijgen hierop feedback van referenten Jan Dumolyn en Wouter Ryckbosch.

De doctorandidag zal plaatsvinden op 4 juni van 13u30 tot 16u30 in de Museumzaal (MSI 02.08, Erasmusplein 2) van de KULeuven. Aan geïnteresseerden die de dag willen bijwonen wordt gevraagd hun aanwezigheid te melden aan sara.moens@ugent.be, en dit ten laatste op 20 mei 2015. Het programma en meer informatie vindt u hier.