Boekenbeurs (29/10-31/11, 6/11-11/11, Antwerpen)

Op donderdag 7 november 2019 kan u de boekenbeurs gratis bezoeken op initiatief van GEWU (Groep Educatieve en Wetenschappelijke Uitgevers ) tijdens de Nacht van de Kennis. Die dag is de beurs ook ’s avonds open tem 22u.

Als lid van de Groep van Educatieve en Wetenschappelijke Uitgevers heeft Brepols Publishers het genoegen om u op deze dag uit te nodigen. Hoewel we dit jaar met een gedeelde stand aanwezig zullen zijn en dus niet ons hele fonds kunnen voorstellen, willen we toch alle leden van de Vlaamse Werkgroep Mediëvistiek de kans bieden om tijdens deze nocturne de boekenbeurs gratis te bezoeken. Een selectie van onze meest recente publicaties kan u komen ontdekken op de stand “9Uitgevers” (standnummer 128, Hal 1).

U kan een ticket aanvragen door te registreren via: https://boekenbeurs-gewu.tickoweb.be/authenticate/email Let op, plaatsten zijn beperkt, dus snel reageren is de boodschap. Per registratie zijn er maximum 2 tickets beschikbaar.

Tot op de Boekenbeurs!

Vriendelijke groeten,
Brepols Publishers
www.brepols.net