Betaling VWM-Lidgeld academiejaar 2017-2018

Met het nieuwe academiejaar in volle gang, maken we u graag attent op onze jaarlijkse oproep tot het betalen van het lidgeld. Dit jaar heeft de stuurgroep beslist om het lidgeld te verhogen naar €20 (in plaats van €15 de vorige jaren). Deze verhoging werd nodig geacht om de goede werking van de VMW te garanderen. Bovendien krijgt u voor dit bedrag heel wat in de plaats. We sommen de voordelen van het lidmaatschap even op:

  • U blijft op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de mediëvistiek. Via de nieuwsbrief verneemt u het laatste nieuws met betrekking tot activiteiten zoals conferenties, congressen, workshops, lezingen en proefschriftverdedigingen. Ook vacatures en calls for papers worden via de nieuwsbrief, de website en onze Facebook-pagina verspreid.
  • Heeft u zelf een bericht dat u graag onder de aandacht wil brengen? Stuur gerust een mailtje naar één van de VWM-secretarissen, Wouter Haverals en Micol Long, en zij doen het nodige. Zo bereikt uw bericht in één klap meer dan 500 mediëvisten.
  • Je kan gratis deelnemen aan alle activiteiten georganiseerd door de VWM. Voor het academiejaar 2017-2018 staan o.a. op het programma:
    • April 2018 – Uitstap naar de tentoonstelling ‘Roep om Rechtvaardigheid’ (Hof van Busleyden, Mechelen) met als deskundige gids prof. Samuel Mareel (Universiteit Gent)
    • Mei 2018 – Pirenne-lezing door em. prof. Thomas Noble (University of Notre Dame)
    • Juni 2018 – Doctorandidag

De lidmaatschapsbijdrage van €20 kunt u storten op rekeningnummer BE93 5230 8078 0867 op naam van de Vlaamse Werkgroep Mediëvistiek, met vermelding van uw naam en het werkingsjaar (in dit geval: 2017-2018). Indien u beschikt over een werkingskrediet, is het mogelijk dit bedrag terug te vorderen. Wie dit wenst kan hiervoor een bewijs van betaling aanvragen bij het VWM-secretariaat.

Aangezien de VWM voor haar werking geheel afhankelijk is van ledenbijdragen, is het bijzonder belangrijk dat wie lid wenst te blijven zijn lidgeld betaalt ten laatste 31 januari 2017.

Misschien is uw afdeling intussen versterkt met nieuwe leden. Motiveer hen gerust om ook lid te worden van de VWM. Lid worden doet u door een e-mail te sturen naar Wouter Haverals.

We kijken er naar uit jullie dit jaar opnieuw talrijk te mogen verwelkomen op de VWM-samenkomsten!​