Studiedag “Social Dominance and Resistance in the Middle Ages”, ULB, vrijdag 17 juni 2016

De Vlaamse Werkgroep Mediëvistiek en de Réseau des Médiévistes belges de la langue française organiseren op vrijdag 17 juni 2016 een interdisciplinaire studiedag met als thema “Social Dominance and Resistance in the Middle Ages. De studiedag vindt plaats aan de ULB, Campus du Solbosch, lokaal NB2.VIS en start om 10u30. Keynote speaker is Prof. dr. Barbara Newman (Northwestern University). De lezingen in de voormiddag behandelen het thema vanuit historische en archeologisch perspectief, de lezingen in de namiddag gaan verder in op cultuurhistorische aspecten. Iedereen is van harte welkom op deze boeiende studiedag!

Het programma kan je vinden op deze affiche. Geïnteresseerden worden gevraagd zich op voorhand aan te melden op info.rmblf@gmail.com.