ZAP-vacature KU Leuven: pre-industriële economische geschiedenis

De opleiding geschiedenis van de KU Leuven zoekt een historicus/-a die de economische geschiedenis van de middeleeuwen en vroegmoderne periode bestudeert. Hij/zij kan tot 15 december kandideren voor deze ZAP-vacature via de jobsite van de KU Leuven: https://icts.kuleuven.be/apps/jobsite/vacatures/54439235. Internationaal georiënteerde kandidaten met een sterk onderzoeksdossier en bewezen onderwijscompetentie worden sterk aangemoedigd te solliciteren. Onderzoek over de Lage Landen strekt tot aanbeveling.

Voor meer informatie kan u op bovenvermelde webstek terecht, bij Brigitte Meijns (hoofd van de Onderzoekseenheid Geschiedenis), of bij Jelle Haemers (hoofd van de Onderzoeksgroep Middeleeuwse Geschiedenis, en voorzitter van de zoekcommissie voor deze vacature).