Adjunct van de directie – projectmedewerker bij IVA Historische Huizen (stad Gent)

De Stad Gent is op zoek naar een adjunct van de directie – projectmedewerker (m/v/x) bij IVA Historische Huizen. De functiebeschrijving en deelnemingsvoorwaarden vindt u terug als bijlage.

Het gaat om een voltijdse, contractuele functie van onbepaalde duur. De bruto-aanvangswedde bedraagt 3 046,98 euro per maand. Dat bedrag kan verhoogd worden met relevante anciënniteit. U krijgt ook verschillende extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.
Interesse? Solliciteer ten laatste op 16/10/2017 via uw persoonlijk online dossier.

Surf naar stad.gent/solliciteren en klik op de link ‘Al geregistreerd? Beheer uw dossier of solliciteer voor een vacature’.

Zorg dat volgende documenten aan uw online dossier zijn toegevoegd:
– Gelet op de specificiteit van de functie is het noodzakelijk dat u beschikt over een masterdiploma geschiedenis aangevuld met het afronden van het praktijktraject aan het interuniversitair instituut voor Publieksgeschiedenis of een masterdiploma geschiedenis aangevuld met 2 jaar relevante professionele ervaring in de erfgoed- of tentoonstellingssector.
– Als u een buitenlands diploma heeft: een gelijkwaardigheidsattest of een bewijs dat u de gelijkwaardigheid van uw diploma heeft aangevraagd.
– Als u laatstejaarsstudent bent: een bewijs dat u laatstejaarsstudent bent op de uiterste inschrijvingsdatum.