Vacature PhD student, “Ecclesiastical Assemblies and the Transformation of Post-Carolingian Society”, KU Leuven

Job offer in English, see below.

De onderzoeksgroep Middeleeuwen van de KU Leuven is op zoek naar een doctoraatsstudent voor het onderzoeksproject “Kerkbijeenkomsten en de transformatie van de Post-Karolingische samenleving. Concilies en synodes als een forum voor onderhandelingen tussen koningen, kerkleiders en seculiere magnaten (Francia,ca. 875-ca. 1050)” (promotor prof. dr. Brigitte Meijns). Kandidaten behaalden een diploma Master in de Geschiedenis met uitstekende studieresultaten, hebben een aantoonbare expertise op het gebied van de geschiedenis van de middeleeuwen en een gedegen kennis van het (middeleeuws) Latijn. Solliciteren kan tot en met 23 juli 2017.

Meer informatie over deze vacature vind je in dit document, of op deze website.

For more information, see this document.