17 mei: Tentoonstellingsbezoek Gruuthusehandschrift

Op 17 mei om 14:30 zal prof.dr. Johan Oosterman voor de leden van de VWM en overige belangstellenden een lezing geven ter introductie van de tentoonstelling Liefde en Devotie: het Gruuthusehandschrift in de vriendenzaal van het Groeningemuseum  (Dijver 12, Brugge). Na afloop van de lezing zullen we gezamenlijk naar het Gruuthusemuseum wandelen (Dijver 17, Brugge) waar prof. Oosterman ons vanaf 15:00 zal rondleiden door de tentoonstellingszalen.

Johan Oosterman is niet alleen een expert op het gebied van het Gruuthusehandschrift, maar was ook nauw betrokken bij de organisatie van de tentoonstelling. Hij zal ons dus een unieke blik achter de schermen kunnen gunnen.

Als u nog belangstelling hebt om mee te gaan, graag een seintje aan Tjamke.Snijders@UGent.be of Mike.Kestemont@UGent.be

BRMU-CMYK  musea brugge

Reacties zijn gesloten.