PhD Conference Onderzoeksschool Mediëvistiek, 8-9 juni 2015, Kaageiland

De Onderzoeksschool Mediëvistiek organiseert, bij voldoende belangstelling, op 8 en 9 juni in hotel Orion op het Kaageiland haar 2e PhD Conference voor doctorandi in het derde jaar van hun aanstelling. Dit congres vormt onderdeel van de opleiding van de Onderzoekschool Mediëvistiek (studielast 4 ECTS).

Tijdens het congres geeft ieder van de deelnemers een presentatie van het eigen onderzoek (30 min.), die gevolgd wordt door de reactie van een referent. Publiek is welkom. Het bijwonen van de PhD conference wordt ook aanbevolen aan researchmasterstudenten, als toeschouwer, niet als deelnemer. Congrestaal: Engels.

Deelnemers dienen een samenvatting (ca. 400 woorden) in te zenden, met een kort gemotiveerde voordracht voor een referent. Kies bij voorkeur een referent uit de aan de school verbonden onderzoekers (zie de ledenlijst op www.medievistiek.nl). Natuurlijk dient deze niet betrokken te zijn bij de begeleiding van het betreffende project. De school benadert vervolgens de referent. Opgave graag zo spoedig mogelijk, maar in elk geval voor 15 april 2015 aan het secretariaat van de school: ozsmed@rug.nl.