Vacature (100%) Wetenschappelijk Medewerker, KBR

Aan de Koninklijke Bibliotheek van België is men op zoek naar een wetenschappelijk medewerker (100%, Franstalig) voor het opzetten van een museum rond de Librije van de Bourgondische hertogen. De medewerker zal de conservator op verschillende vlakken bijstaan in het uitdenken van het permanente museum en de tijdelijke tentoonstellingen. Hij/zij zal ook instaan voor het uitwerken van de catalogus. Kandidaten beschikken over een masterdiploma in de geschiedenis of in de kunstgeschiedenis, hebben een goede kennis van het latijn en zijn vertrouwd met middeleeuwse manuscripten en literatuur. De tewerkstelling geldt voor één jaar vanaf 1 september 2017, maar is mogelijk verlengbaar. Kandideren kan tot en met 11 juni 2017.

Meer informatie is te vinden in dit document.