Vacature (100%) Domeincoördinator-archivaris Universiteit Antwerpen

De Universiteit van Antwerpen wil een universiteitsarchief uitbouwen op een professionele en duurzame wijze. De taken van deze nieuw op te richten dienst omvatten zowel het beheer van het Universiteitsarchief en de daarbij horende archieftaken als alles op het vlak van het digitaal dossierbeheer. Het Departement Bibliotheek zoekt daarom een voltijds domeincoördinator-archivaris. De functie houdt onder meer het ondersteunen van het Departement Bibliotheek in het ontwikkelen, voorbereiden, implementeren, analyseren en evalueren van het archiefbeleid, waken over de uitvoering van de beleids- en uitvoeringsplannen binnen het Universiteitsarchief en het operationeel leiden van het Universiteitsarchief.

Kandidaten beschikken over een Master diploma. Een Master of Master na Master in de Archivistiek is een grote troef. Kandidaten hebben minstens 5 jaar ervaring in een overheids- of bedrijfsarchief.

Solliciteren kan tot en met 31 mei 2017.

Meer informatie over deze vacature kan je vinden op deze website.