Vacature (20-30%) coördinator DARIAH en digital humanities, VUB

Aan de VUB is men op zoek naar een coördinator voor DARIAH en digital humanities (20-30%). DARIAH is een internationaal consortium dat gericht is op het verbeteren en ondersteunen van digitaal onderzoek en onderwijs binnen de geesteswetenschappen. De coördinator aan de VUB neemt een sturende rol op in de uitbouw van
de VUB-deelname aan het DARIAH-verhaal, door o.a. een inventarisatie te maken van alle lopende VUB-projecten die binnen het kader van de digital humanities vallen, door ondersteuning te bieden bij mogelijke projectaanvragen en samenwerkingen en door contacten te onderhouden met het DARIAH-netwerk. Kandidaten beschikken over een master (of studeren binnenkort af) in een richting uit de letteren en wijsbegeerte en hebben aantoonbare affiniteit met de digital humanities. Solliciteren kan tot en met 29 mei 2017.

Meer informatie over deze vacature kan je in document vinden.