Masterclass Cultuur & Religie, 10-11 september 2015, Antwerpen

Op donderdag 10 en vrijdag 11 september 2015 organiseert de Universiteit Antwerpen de Vierde Interuniversitaire Masterclass Cultuur & Religie. Op deze dagen zal aan de hand van lezingen van jonge onderzoekers en middels besprekingen van relevante publicaties (die beschikbaar worden gesteld via pdf) van gedachten kunnen worden gewisseld over het centrale thema: ‘Gender als onderzoeksfocus’. Keynote sprekers zijn Henk De Smaele en Tine Van Osselaer (donderdag) en Anneke Mulder-Bakker (vrijdag). Het volledige programma vindt u hier.

Deelname aan de masterclass is gratis, maar inschrijven is verplicht. Inschrijven is mogelijk tot 5 september via ruusbroec90jaar@uantwerpen.be, maar hoe eerder u inschrijft des te meer tijd heeft u om de reader met de publicaties die besproken worden door te lezen! De reader wordt u als pdf toegestuurd na de inschrijving.  Op donderdagavond 10 september bent u van harte uitgenodigd op eigen kosten deel te nemen aan het diner. Meer informatie daarover volgt.  Wilt u (in verband met de catering) bij inschrijving aangeven of u beide dagen komt of één van beide en of u op donderdagavond mee dineert?

Tot slot een oproep: de organisatie is nog op zoek naar twee doctoraatsstudenten die een artikel willen inleiden (Baert in Sessie 2A en Neal in Sessie 3A). Wie hier interesse voor heeft, kan zich eveneens aanmelden.